Menu
0
Gratis verzending vanaf €75 excl. BTW
Klantenservice 24 uur beschikbaar
Kom eens langs in onze winkel
Voor 13.00 besteld? Vandaag nog verzonden

Shipping & returns

Recht op verzaking
Overeenkomstig de Belgische wet van 14 juli 1991 betreffende de handelspraktijken en de bescherming van de consument, beschikt de koper over een termijn van 14 werkdagen, vanaf de dag volgend op de levering van de bestelling, om eventueel te betekenen dat hij afziet van zijn aankoop. 
Indien de aankoop betrekking heeft op gepersonaliseerde producten geniet de klant dat recht niet.
 
De betekening van verzaking kan gebeuren via e-mail of aangetekende brief geadresseerd aan de Bvba Van Reeth Orthopedie- MX Brace Klantendienst, waarvan de gegevens vermeld staat in artikel 19.
 
Het recht op verzaking van de koper is afhankelijk van het terugsturen van de totale levering binnen een termijn van 3 werkdagen vanaf de verzending van de e-mail of aangetekende brief waarin de verzaking werd meegedeeld. 
 
Producten die worden teruggestuurd moeten samen met de bijbehorende leveringsnota’s worden opgezonden in nieuwe staat en in de oorspronkelijke verpakking en ingepakt, die eveneens in perfecte staat moet zijn.
 
Bvba Van Reeth Orthopedie- MX Brace betaalt het bedrag van de betrokken bestelling terug zodra ze het de teruggestuurde producten ontvangen heeft en voor zover het de producten in perfecte staat verkeren. 
 
De verzendingskosten voor terugsturen van de producten, zijn ten laste van de koper, behalve in geval van niet-conforme levering (zie artikel 12).

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »

Subscribe to our newsletter

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00